Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
    И аз колеги имам такава ,старата ми 33 със 105 коня и гние пред един сервиз!само за боя е!ма не ми се занимава!
    Ми дай някоя снимка, може някой ентусиаст да я хареса, щом е само за боя. След като не ти се занимава може някой болен от раздела да я вземе.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• казвам че е 1.3 щото я поразгледах и под капака нали има показатели за колата на една ламаринка и там ми се мерна нещо от рода на 1340 или нещо подобно затва казвам че е 1.3,а колата е там за кърпене момчетата не разбират от Алфи и нямат и идея,аз не съм се возил в нея ма казаха че до трета гуми въртяла не си искала гумите тва е тяхно изказване другия път ще ги помоля да я запалим и да ме повозят

Извинявам се за езика

Пиши на български, иначе ще трябва да трия
      Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:14.
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
        казвам че е 1.3 щото я поразгледах и под капака нали има показатели за колата на една ламаринка и там ми се мерна нещо от рода на 1340 или нещо подобно затва казвам че е 1.3,а колата е там за кърпене момчетата не разбират от Алфи и нямат и идея,аз не съм се возил в нея ма казаха че до трета гуми въртяла не си искала гумите тва е тяхно изказване другия път ще ги помоля да я запалим и да ме повозят

Извинявам се за езика
        Тези цифри са теглото с 4+1 човека , заредена и с 80кг багаж. Сиреч пълното тегло на автомобила.
        А мотора няма никакви външни отличителни белези, по коита да различиш каква кубатура е.
        Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:16.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          Тези цифри са теглото с 4+1 човека , заредена и с 80кг багаж. Сиреч пълното тегло на автомобила.
          А мотора няма никакви външни отличителни белези, по коита да различиш каква кубатура е.
          А и мотора 1.3(1.4) е 1351куб. см не е 1340
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Боби , сигурно е 1340 кг. празна . Не им разбирам на старите Алфи , ама ако пълна е 1340 то празна е 900 кила Дай инфо малко
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Боби , сигурно е 1340 кг. празна . Не им разбирам на старите Алфи , ама ако пълна е 1340 то празна е 900 кила Дай инфо малко
              Точно толкова си е. Моята по книга я дават 890кг. незаредена, без течности вътре. Тя затова върви. Комбито по книга е 950-960кг. сухо тегло.

Comment

• Gewicht bei fahrfertigem Fahrzeug (follgetankt) - Тежест при зареден автомобил (пълен резервоар)...
                Attached Files
                alfa romeo sprint 1984

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                  Gewicht bei fahrfertigem Fahrzeug (follgetankt) - Тежест при зареден автомобил (пълен резервоар)...
                  Gewicht bei fahrfertigem Fahrzeug (follgetankt) - Тегло, собственото тегло (follgetankt) - Това е според гугъл преводач

Comment

• В гугъл не съм проверявал, но на немски fahren е пътувам, а fertig е готов, но малко не ми звучеше "готова за пътуване" и затова го преведох "заредена", a der Tank e резервоар. Теория на превода на немски не съм държал, затова търпя критики за превода
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Ааа къде бил ключа за палатката значи !
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

В гугъл не съм проверявал, но на немски fahren е пътувам, а fertig е готов, но малко не ми звучеше "готова за пътуване" и затова го преведох "заредена", a der Tank e резервоар. Теория на превода на немски не съм държал, затова търпя критики за превода
                        И аз не знам бъкел немски, затова го ползвах гугъла, а иначе ме накара да го ползвам това, че ако е заредена колата с тия 900 и някакви кила дето ги пише, трябва да е 650-700 кг. пълна, но уви не е. Иначе 33-ка 1-ва серия съм мерил още преди 10-12г. и с газовата уредба(някаква газ вътре също) и някакви боклуци из багажника дойде на селски кантар около 950кг.
                        Тогава бях смаян калко тежи Опел Кадет 1.6 с 4 врати. Веднага след 33-ката го мерих него и кантара показа 840 кг. Реших, че се е прецакал кантара, пак качих 33-ката, пак 950кг. После пак Кадета, пак 840кг.

Comment

• Да съм я теглил колата да мога да кажа, но не съм. Просто аз така си превеждам писанията в книгата. А тук изрових едно упътване за 33 от '83 до '88г. и я дават 890кг. Източникът ми е alfasprint.extra.hu
                          alfa romeo sprint 1984

Comment

• http://www.vbox7.com/play:f01cd2b8 Аре и малк
                            о да се посмеем че то рабпта по-колите все ще има -Някой да има камион

http://vbox7.com/play:a251e231 - и по -полека с интернета!
                            Last edited by Perdaha; d.m.y г., 21:02.
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

А тук изрових едно упътване за 33 от '83 до '88г. и я дават 890кг. Източникът ми е alfasprint.extra.hu

Comment

• Я да направя едно запитване докато съм се сетил-пак става въпрос за оборотите но ми направи впечатление че почва тоя номер като е загряла вече със задържането или по бавното сваляне и то е около 2000 оборота по нагоре не но там някъде се получава задържане и примерно я изфорсирам лекичко и се нормализира или иставя я и сама леко леко до към 1800 някъде и после хоп си падат има и нешо друго което последно не ми направи впечатление да го прави но...падат ниско оборотите и после хоп на 800-900 и понякога в тоя диапазон играят догат се хоп падат-дайте някви съвети моторче за празен ход сменено с друго същата работа...
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X